Gevelkunstwerken @ Stalenstraat…

De Stalenstraat krijgt er een state-of-the-art kunstwerk bij.

Het kunstwerk is een mooie integratie in het nieuwe merkprofiel van de Stalenstraat. Het stadsbestuur heeft voor de gevels gekozen omdat deze het voorgezicht zijn van het handelsgebeuren in de straat.

#kunstwerk in progress door Smates uit Mechelen – ter hoogte van Stalenstraat 86 (2021)

Met groentuintjes en tekeningen wil men de mix van culturen in de straat benadrukken. Vandaar dat de Stalenstraat nu ook de naam “Vallei van Werelden” zal dragen, dit vanwege de vele handelaars van verschillende origine. Anderzijds ligt de Stalenstraat ook op de flank van de Stiemerbeekvallei waardoor je achter de winkels veel groen hebt liggen, wat voor een bonte mix kan zorgen.

De Stalenstraat nodigt hiermee ook uit om op onderzoek te gaan, producten te gaan proeven en nieuwe dingen te gaan leren kennen.

Een extra reden om de Stalenstraat op te nemen tijdens je fietstochtje of wandeling…

Cu @ Stalenstraat, Vallei van Werelden!

#kunstwerk door Smates uit Mechelen – ter hoogte van Stalenstraat 67 (2016)