1. De Verenigde Handelaars Stalenstraat vzw (VHS vzw in ’t kort) treedt op als organisator van de eindejaarsactie die loopt van 10/12/2022 t.e.m. 31/12/2022.
 2. Bij elke aankoop tussen 10/12 en 31/12/2022 ontvang je bij een deelnemende handelaar een deelnemingskaartje, dit tot uitputting voorraad. In totaal worden 25.200 deelnemingskaartjes verdeeld over de deelnemende handelaars. Indien deze voorraad volledig verdeeld is, dan kan de klant niet eisen toch nog een deelnemingskaartje te ontvangen voor aankopen binnen de hierboven vermelde periode.
 3. De deelnemingskaartjes, die voorzien zijn van een uniek deelnemingsnummer, worden alleen verdeeld bij de deelnemende en geselecteerde handels- en horecazaken. De lijst van alle deelnemers kan je consulteren op www.valleivanwerelden.be
 4. Vul het online deelnemingsformulier in met je contactgegevens én het unieke deelnemingsnummer via de website: www.valleivanwerelden.be/eindejaarsactie
 5. Hou je deelnemingskaartje bij zodat je achterna kan controleren of je bij de getrokken winnaars bent. Je hebt het ook nodig om als eventuele winnaar bij de deelnemende handelaar te tonen bij het afhalen van de gewonnen kadobon. Gooi het m.a.w. dus niet weg.
 6. Je kan deelnemen tot en met 10/01/2023, daarna gaat het online deelnemingsformulier offline.
 7. De winnaars worden vanaf 15/01/2023 persoonlijk verwittigd en bekend gemaakt op de website www.valleivanwerelden.be
 8. De winnaars kunnen hun kadobonnen terug besteden bij dezelfde handelaar als waar ze die eerder wonnen.
 9. De waarde van een kadobon is niet inwisselbaar voor contanten of een ander betaalmiddel, zelfs niet gedeeltelijk.
 10. Er worden geen contanten teruggegeven indien de waarde van het aangekochte product en/of dienst lager zou zijn dan de waarde op de kadobon.
 11. VHS vzw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van de producten of diensten die worden geleverd in ruil voor de kadobon.
 12. De winnende kadobonnen zijn bruikbaar tot en met 31/10/2023. Na deze datum vervalt de waarde ervan en is een winnende kadobon onherroepelijk niet meer inwisselbaar.
 13. Uitbaters van een deelnemende handels- of horecazaak, alsook hun personeel worden uitgesloten van deelname.
 14. Over deze wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. De deelnemers verklaren zich automatisch akkoord met dit wedstrijdreglement.
 15. Druk-, spel-, zet-, technische of andere dergelijke fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege de organisator.